Share
Preview
De 14 Twentse gemeenten en UWV zijn samen Werkplein Twente. Wij ondersteunen u bij uw personeelsvraag en bij het invullen van sociaal ondernemerschap en informeren u over arbeidswetten en subsidiemogelijkheden. Daarbij bieden we oplossingen op maat. Een sterke arbeidsmarkt in Twente, dát is ons doel.  
BAUHAUS: dankbaar voor de ondersteuning van Werkplein Twente

Een nieuwe vestiging openen creëert veel banen en kansen, zo ook bij BAUHAUS. Werkplein Twente ondersteunde bij het wervingstraject. Jeroen: “We hebben ruim honderd mensen aangenomen. Ongeveer 45 hiervan zijn via Werkplein Twente bij ons terechtgekomen.

50plus een goede keuze!

Werkplein Twente heeft in januari oud-voetballer John de Wolf (54) uitgenodigd om onze werkzoekenden te inspireren. Als eerste ambassadeur ouderenwerkloosheid spreekt hij werkgevers èn werkzoekenden door heel Nederland.

Ontdek uw ondernemerskansen in Polen

Polen staat op de achtste plaats van grootste landen in Europa en is zeven keer zo groot als Nederland. Wist u dat? Is internationaal ondernemen belangrijk voor u en denkt u weleens na over de kansen die Polen biedt? Bezoek dan de kennissessies over ondernemerskansen in en met Polen!

Nieuw project:
Twente Move2social


Voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken leven er allerlei goede ideeën bij inwoners, (aspirant-)ondernemers en bedrijven. De kunst is om die ideeën op een ondernemende manier werkbaar te maken.

Hank Halsema: “Sociaal ondernemen? Gewoon bij Albert Heijn”

We doen er dagelijks onze boodschappen, zien tv-commercials voorbijkomen en ontvangen reclamefolders; Albert Heijn is één van Nederlands bekendste supermarkten. Maar wat er achter de schermen gebeurt, weten weinig mensen. Zo is sociaal ondernemen bijvoorbeeld al bijna tien jaar de normaalste zaak van de wereld voor de supermarktketen. Ook dat is: ‘gewoon bij Albert Heijn’.
 
Geef jongeren een kijkje in uw "keuken"!

In het afgelopen jaar zijn er zes Jongeren on Tour georganiseerd, waarbij er telkens twee bedrijven zijn bezocht. Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen de jongeren een kijkje in de ‘keuken’ bij de werkgever.

LEES VERDER

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlening.
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie
Klik hier om u uit te schrijven.Email Marketing door ActiveCampaign