Share
Preview
De 14 Twentse gemeenten en UWV zijn samen Werkplein Twente. Wij ondersteunen u bij uw personeelsvraag en bij het invullen van sociaal ondernemerschap en informeren u over arbeidswetten en subsidiemogelijkheden. Daarbij bieden we oplossingen op maat. Een sterke arbeidsmarkt in Twente, dát is ons doel.  
Thema: Krapte op de arbeidsmarkt en nu?

Heeft u ook vacatures, die u graag ingevuld ziet? Er zijn zoveel werkzoekenden, waarom lukt het dan niet om de juiste kandidaten te vinden? Misschien geeft deze werkgeverslunch u de antwoorden op deze vragen. Schrijf u in via onze website.


Mensen helpen van de bijstand naar betaald werk


Nancy is eigenaresse van Carrière uitzendbureau. Het is haar werk en passie om werkzoekenden en werkgevers met elkaar te verbinden. Na het lezen van het artikel over een tekort aan asbestsaneerders in Twente, ging dan ook meteen een belletje rinkelen. “Daar kunnen we iets aan doen!”, dacht ze.


Het sociale gezicht achter Heracles Almelo

Bij Heracles draait het natuurlijk om sport, samen sportief zijn en sportieve prestaties neerzetten op alle niveaus. Dat Heracles ook een maatschappelijk en sociaal gezicht heeft, weet ook iedereen. Maar hoe is het eigenlijk begonnen en waarom een Heracles Career Team?

Grafotex zeefdruk: "Een hechte band tussen werknemer en werkgever"

Van katoenen tassen tot papieren tassen en van paraplu’s tot t-shirts: GrafoTex zeefdruk bedrukt het product zoals de klant dat wil. Klantvriendelijkheid staat dan ook hoog in het vaandel. Maar dat niet alleen! Ook de loyaliteit aan werknemers kenmerkt het bedrijf. Achter de deuren van GrafoTex zeefdruk schuilt namelijk een enorm sociaal gezicht;

 
Herwie Effing: “De inzet van deze werknemers is prijzenswaardig”

Al meer dan 30 jaar zet Herwie Effing zich met zijn hoveniersbedrijf vol passie in voor de groensector. Maar dat niet alleen; ook zet hij zich in voor de maatschappij en geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te werken.

 
Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlening.
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie
Klik hier om u uit te schrijven.Email Marketing door ActiveCampaign