Share
Preview
De 14 Twentse gemeenten en UWV zijn samen Werkplein Twente. Wij ondersteunen u bij uw personeelsvraag en bij het invullen van sociaal ondernemerschap en informeren u over arbeidswetten en subsidiemogelijkheden. Daarbij bieden we oplossingen op maat. Een sterke arbeidsmarkt in Twente, dát is ons doel.  
Een 50+ medewerker aannemen?
De match is belangrijk; aldus Bad Boekelo!


Resort Bad Boekelo is een hotel in Enschede. Het personeelsbestand is zeer divers. Van jong tot oud en van een langdurig dienstverband tot seizoensmedewerkers.

Weer actief op de arbeidsmarkt na een uitkeringsperiode? Werkplein Twente maakt een kandidatenselectie; wij gaan in gesprek.

Chantal spreekt uit eigen ervaring wanneer ze vertelt dat de eigenschappen ‘inzet, motivatie en jezelf blijven ontwikkelen’ belangrijk zijn op de werkvloer.


Event Zorg & Welzijn: “INCLUSIEF ondernemen, ga het gewoon doén!”

Donderdag 15 juni vond het Event Zorg & Welzijn plaats in het Kulturhus in Borne, georganiseerd door WGV Zorg & Welzijn en Werkplein Twente. Professionals uit de zorg zijn volop geïnformeerd over inclusiviteit en duurzame inzetbaarheid.

Meet & Greet bij de Waarbeek levert banen op

De Waarbeek organiseerde in april een Meet & Greet voor Twentse Doorzetters in samenwerking met Werkplein Twente. Drie werkzoekenden hebben na een proefplaatsing een contract gekregen.

 
 
Matchen op competenties

De meeste werkgevers lopen tegen het probleem aan, dat ze vacatures niet kunnen invullen. Dit vraagt om een andere aanpak!

 
Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlening.
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie
Klik hier om u uit te schrijven.Email Marketing door ActiveCampaign