Share
Preview
De 14 Twentse gemeenten en UWV zijn samen Werkplein Twente. Wij ondersteunen u bij uw personeelsvraag en bij het invullen van sociaal ondernemerschap en informeren u over arbeidswetten en subsidiemogelijkheden. Daarbij bieden we oplossingen op maat. Een sterke arbeidsmarkt in Twente, dát is ons doel.  
Een gezond, bedrijvig & sociaal 2017!

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Veelal het moment voor het maken van nieuwe plannen en goede voornemens. Welke goede voornemens en plannen heeft u voor 2017?
  

UITNODIGING: een kijkje in de keuken bij Benno Schildkamp van Food Connect   

Als je je collega’s, je bedrijf of organisatie op een sportieve manier wilt waarderen en motiveren, hoe doe je dat? Hoe ga je om met de diversiteit van je personeel, waaronder werknemers met een arbeidsbeperking? Heel simpel, met een serieuze insteek en een vette knipoog…

Sectorplan Twente. Dat werkt!

Het Twentse sectorplan is gericht op bedrijven die moeilijk vervulbare vacatures hebben. Via dit plan is 6,9 miljoen euro subsidie gereserveerd als belangrijke impuls voor de arbeidsmarktregio Twente. Het doel is om bedrijven met moeilijk vervulbare vacatures te helpen deze in te vullen.

Vind de juiste kandidaat via de online banenmarkt

Wilt u als werkgever een kandidaat scoren voor een openstaande vacature? Of wilt u informeel kennis maken met verschillende kandidaten? Meld u aan voor de Online banenmarkt via de LinkedIn groep.
De Groene Taxi Almelo

Kijken we in het verkeer, dan kunnen we er nauwelijks omheen: taxi’s. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Bert Kroeze gooide tien jaar geleden het roer om en begon zijn eigen taxibedrijf: De Groene Taxi Almelo. Een taxibedrijf met een enorm sociaal gezicht! “Kijk naar de mens achter de chauffeur”.
 
Kandidatenverkenner Banenafspraak

Heeft u een vacature voor iemand uit de doelgroep banenafspraak dan kunt u de kandidatenverkenner gebruiken om de doelgroep te verkennen. Deze video vertelt u hoe de kandidatenverkenner werkt: u kunt anonieme profielen bekijken van mensen die vallen onder de banenafspraak en via het werkgeversservicepunt in contact komen met de kandidaten.
Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlening.
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie
Klik hier om u uit te schrijven.Email Marketing door ActiveCampaign