Share
Preview
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie

De 14 Twentse gemeenten en UWV zijn samen Werkplein Twente. Wij ondersteunen u bij uw personeelsvraag en bij het invullen van sociaal ondernemerschap en informeren u over arbeidswetten en subsidiemogelijkheden. Daarbij bieden we oplossingen op maat. Een sterke arbeidsmarkt in Twente, dát is ons doel.  
Ga online en scoor die nieuwe werknemer

Bent u ook nog steeds op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Doe mee met de online banenmarkt en deel uw vacature.


 
Tegemoetkomingen LKV en (jeugd)-LIV


Werkgevers kunnen een tegemoetkoming krijgen op de loonkosten van oudere, jongere of (herplaatste) arbeidsgehandicapte werknemers. Vanaf 1 januari 2018 zijn twee regelingen ingegaan: Het LKV en jeugd-LIV.

Taalakkoord als basis voor duurzame inzetbaarheid bij Bolletje

Ik merk dat onze medewerkers dankzij de taaltrainingen echt veel beter Nederlands spreken. Een mooie stap richting duurzame inzetbaarheid.Alle ruimte voor ontwikkeling bij Timberland

We vinden het heel belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom geven we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt alle ruimte om bij ons aan de slag te gaan en vooral ook om te leren.


 
Back to the future!

SWB nodigt werkgevers met een sociaal hart uit om in de tijdmachine te stappen en door de tijd te reizen. Kom op 29 maart naar dit event, dat in het teken staat van verleden, heden en toekomst van de sociale werkgelegenheid in Nederland. 
Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlening.
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie
Klik hier om u uit te schrijven.Email Marketing door ActiveCampaign