Share
Preview
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie

De 14 Twentse gemeenten en UWV zijn samen Werkplein Twente. Wij ondersteunen u bij uw personeelsvraag en bij het invullen van sociaal ondernemerschap en informeren u over arbeidswetten en subsidiemogelijkheden. Daarbij bieden we oplossingen op maat. Een sterke arbeidsmarkt in Twente, dát is ons doel.  
Staar u niet blind op het perfecte CV

Hoe de arbeidsmarkt in 2030 eruit ziet? Dat is in deze snel veranderende maatschappij koffiedik kijken. De cijfers van een half jaar geleden zijn nu alweer achterhaald. Werkplein Twente werkt samen met bedrijven, om van binnenuit op ontwikkelingen in te spelen.

 
50-plussers bij Rovor Telecom; niet meer dan normaal

Bij Rovor zijn ze doorlopend op zoek naar goede vakmensen. Deze zijn niet altijd makkelijk te krijgen. Ze vinden het niet meer dan normaal om 50-plussers aan te nemen. “Het is voor ons totaal geen issue om deze waardevolle mensen aan te nemen”, vertelt Ron van Oort, oprichter van Rovor Telecom.


Cursus: Omgaan en begeleiden van werknemers met een psychische beperking nemen.

Werkgevers die onlangs werknemer(s) uit de doelgroep Banenafspraak hebben aangenomen of deze intentie hebben, komen voor deze cursus in aanmerking. Door middel van deze training krijgen werkgevers inzicht in diverse psychische beperkingen.

Matthijs Vos, eigenaar Vos Autotechniek

Het gaat goed met Vos Autotechniek. Het bedrijf groeit en is net verhuist naar een nieuwe locatie in Goor. Matthijs Vos heeft niet alleen maar positieve ervaringen, maar hij staat altijd open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 
Wervingsactie voor Keolis Nederland werpt vruchten af

Keolis is regelmatig op zoek naar goede treinmachinisten. Voor deze functie is echter een opleiding vereist. Dit zorgt ervoor dat deze mensen niet altijd makkelijk te krijgen zijn. In samenwerking met Werkplein Twente is er een wervingsactie gestart.

 
Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlening.
Niet leesbaar? Bekijk dan onze online versie
Klik hier om u uit te schrijven.Email Marketing door ActiveCampaign